Partners

Met trots is Hertecant Hout verdeler van volgende merken:

Als professionele groothandel werkt Hertecant Hout samen met verdelers van hoogwaardig materiaal.

Velux

Velux zorgt voor daglicht & frisse lucht onder elk daktype.

www.velux.be

Gyproc

Laat je inspireren... Ontdek de interieurideeën van Gyproc.

www.gyproc.be

 

VANCA

#Smartsurfaces

Vanca biedt U alle mogelijkheden van decoratief plaatmateriaal aan voor INTERIEUR en EXTERIEUR. Onze werkbladen, vensterbanken, HPL, MFC, Compact, verlijmde en gefineerde panelen vormen de kern uit van ons Vanca verhaal. Ontdek hier de 15 collecties die op basis van eigentijdse decors en levensechte structuren voor U zijn geselecteerd en op stock beschikbaar zijn.

http://www.vanca.be/nl/

 

Lamett

Lamett is producent van hoogwaardig Parket en ParquetVinyl vloeren. Ontdek hier alle collecties en bestel je gratis staal.

FAAY

Faay is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1972. Wij zijn gespecialiseerd in prefab-wandsystemen en -plafondsystemen voor de zakelijke markt. Die ontwikkelen en produceren wij in onze eigen fabriek. Onze wanden en plafonds zijn vermaard om hun unieke eigenschappen en milieuvriendelijke karakter. Wereldwijd!

Maestro

The largest selection of decorative coverings for walls, ceilings and stairs.

Solid John by Seiton

GARANTIEBETONPLEX

De Solid John garantiebetonplex is een nieuw type multiplex/betonplex dat ontwikkeld is om duurzaam te zijn in vochtige omstandigheden. Het paneel biedt een antwoord op de gekende problemen rond zwelling, rotting en delaminatie van multiplex in vochtige omstandigheden.

HYBRIDE POLYMEER

Een polymeer die vooral gebruikt wordt als een elastische verbinding tussen de spouwoverbruggende multiplex en de bovenkant van het gevelvlak. (façadesteen, gevelbekleding, … )

SEITON BV - SLABBAARDSTRAAT ZUID 51 - B-8870 IZEGEM

Contact