Nieuws

Modern of rustiek, licht of donker? De perfecte vloer voor jouw interieur is niet ver verwijderd.

Wil je de Quick-Step vloeren beter leren kennen? Dan is dit het ideale moment! Ontdek de Quick-Step beurspromoties van 27 februari t.e.m. 31 maart 2021 en profiteer nu van 10% korting op verschillende laminaat-, vinyl- én parketvloeren.

Kwaliteitsvolle vinylvloeren, parketvloeren & laminaatvloeren
Verbouwplannen? Een nieuwe vloer voor je keuken of badkamer nodig? Welkom in de wereld van Quick-Step vloeren. Of je nu de voorkeur geeft aan luxueuze vinyltegels, de authenticiteit van echt parket of de praktische voordelen van een laminaatvloer, je vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. En dat is nog niet alles, want alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven...

Laminaatvloeren

Met de ruime keuze aan laminaatvloerontwerpen van Quick-Step kun je een echt bijzondere woning creëren. En dankzij de combinatie van laminaat met vloerverwarming haal je ook het nodige comfort in huis. De onberispelijke kwaliteit van deze producten wordt bevestigd door tientallen jaren ervaring als toonaangevend vloerbekledingsmerk.

Authentieke parketvloeren

Ben je op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets overtreft de natuurlijke charme van echt hout, zeker niet in combinatie met het comfort van vloerverwarming! Houten vloerbekleding van Quick-Step past binnen elke stijl en bezorgt je een leven lang plezier.

Alpha Vinyl: hoogperformante rigide vloeren

Als je op zoek bent naar een vloer die stijl en functionaliteit te over heeft, dan is Alpha Vinyl een aanbod dat je niet kan weigeren. De ultrasterke kern en de unieke toplaag beschermen tegen vlekken, krassen en stootschade, terwijl het innovatieve kliksysteem zorgt voor de meest watervaste vinylvloer ooit. Alpha Vinyl is bovendien perfect geschikt voor renovaties en kan op vrijwel elke ondergrond, regelmatig of onregelmatig, geplaatst worden.

Meer informatie over deze promotie en bijzondere voorwaarden: 

www.quickstep.be

Wij helpen u graag verder in onze showroom met de keuze van uw vloerbekleding rekeninghoudend met uw smaak, budget,...

Naast Quick-Step verdelen wij ook andere merken zoals Interparquet en Lalegno.

 

Tot binnenkort!

Contact