Nieuws

WOCA - n°1 in Natuurlijke houtverzorging. WOCA is koploper op het gebied van oppervlaktebehandeling en heet u welkom in een wereld van natuurlijke, esthetische vooruitgang.

Producten voor hout buiten

Wij bieden kwaliteitsproducten die de pracht van buitenhout beschermen en bewaren door het hout duurzamer te maken.

➀  Voorbehandeling

Vooraleer buitenhout af te werken, moet zowel nieuw als verweerd hout zorgvuldig worden gereinigd om vuil, vet en groene aanslag volledig te verwijderen. Bij nieuw hout heeft het als doel, het hout te ontvetten alsook de houtporiën te openen.

➁  Basisbehandeling

Een goede afwerking verlengt de levensduur van buitenhout aanzienlijk en beschermt het tegen externe invloeden zoals zonlicht, regen, vocht en temperatuurschommelingen.

➂  Onderhoud

Met het juiste onderhoud blijft buitenhout jarenlang mooi.Onze gebruiksvriendelijke producten zijn uiterst doeltreffend.

Producten voor vloeren

Met de speciaal ontwikkelde vloerproducten van WOCA blijven houten vloeren mooi en degelijk beschermd. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten voor de voorbehandeling, de basisafwerking en het onderhoud van verschillende soorten vloeren en houtsoorten.

➀  Voorbehandeling

Houten vloeren krijgen doorgaans een voorbehandeling om mooie effecten en eigentijdse designs te creëren. Elke voorbehandeling wordt afgewerkt met een van de basisbehandelingsproducten van WOCA.

➁  Basisbehandeling

Onze producten voor de afwerking van vloeren zijn vervaardigd op basis van natuurlijke oliën en zepen die de natuurlijke eigenschappen van het hout versterken en stimuleren.

➂  Onderhoud

Regelmatig onderhoud is vitaal om lange tijd van sterke en mooie houten vloeren te genieten. Goed onderhouden oppervlakken zijn ook gemakkelijk en snel schoon te maken.

Natuurzeep

- Voor het reinigen en onderhouden van ALLE geoliede houten
oppervlakken.
- 3 in 1 : Reinigend, Voedend en Beschermend
- Uit natuurlijke grondstoffen
- Kleuren : Naturel, Wit, Grijs, Zwart en Extra-Wit

Olie Conditioner

- Voor het tussentijds opfrissen van ALLE geoliede houten oppervlakken
- Ideaal als eerste zeepbeurt
- Verlengt de tussenperiodes van het “Groot Onderhoud”
- Beschikbaar in Naturel en Wit

Super Ontvlekker

- Verwijdert hardnekkige vlekken
zoals bv. koffie en rode wijn
- Toepasbaar op onbehandeld,
geolied, gezeepte als met
boenwas behandelde
oppervlakken

Contact